реклама

реклама

Учні шкільного лісництва «Богданівець» Чигиринського навчально-виховного комплексу № 3 разом з лісівниками провели догляд за плантацією новорічних ялинок, яка була висаджена цього року на площі 1 га в Чигиринському лісництві Чигиринського лісгоспу. Координували роботу юних природолюбів помічник лісничого Юрій Бобильов та майстер лісу Владислав Журавель.

19399501_141956759693852_7414209530747726437_n

Для того, аби ці саджанці вже за кілька років виросли гарними та стали справжніми новорічними красунями й радували дорослих і дітлахів на свята, за ними потрібно постійно доглядати. Тож хлопці й дівчата завзято взялися до справи – пропололи забур’яненість молодого насадження.

«Такі заходи дозволяють продемонструвати важливість лісівничої роботи, а найголовніше, показати молоді, що всі лісові насадження потребують постійного догляду. Це важлива та водночас складна праця і ми вдячні дітям, що вони охоче долучаються до наших повсякденних клопотів», – говорить директор Чигиринського лісгоспу Роман Фендюр.

Школярі впевнені, що вони зробили важливу справу й надалі готові відгукуватись на подібні акції лісівників. В свою чергу, по завершенню роботи, за старання та любов до природи працівники лісової галузі почастували юних природолюбів смачним морозивом.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100