реклама Делікат

У грі із запорізьким «Ферро-ЗНТУ» черкаські баскетболісти знову поступилися, що значно віддаляє їх від потрапляння у плей-оф уже на старті другого кола чемпіонату.

Із перших хвилин матчу «Мавпи» набрали 30 балів. Однак згодом господарі пішли у відрив – 21:15. До кінця чверті черкащани все ж скоротили рахунок до двох очок: 24:22.

Другий період завершився домінуванням запорізьких гравців: 45:32.

У третій чверті відставання черкащан стало ще серйознішим: 68:49.

Завершилася гра із рахунком 92:75 на користь господарів.

– Вчорашній програш «Мавп» знову зіпсував настрій, – пише у своєму інтернет-щоденнику активний вболівальник, керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев. – Попри непогану гру Соломона та Плейстеда, відрив майже у 20 очок: 92-75. На жаль, якщо порівняти, як грають наші місцеві діти 1995-96 років, – це порівняння буде не на користь легіонерів, просто «небо і земля». Юнаки «рвуть» найсильніші команди європейського рівня, показують цілі виграшні серії. Якщо їх не переманять фінансово спроможні та імениті клуби, тоді через декілька років матимемо справжню черкаську команду і яскравий баскетбол. А поки що наші «дорослі» з Суперліги попри потужних легіонерів «вчисту» програють хлопцям. Залишається сподіватися, що команда нарешті знайде свою гру, – підсумував він.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 стас 15.12.2011 11:33
Грошы,витрачені сьогодні на одного легіонера могли б принести завтра выддачу у вигляді кількох класних гравців,покращи лась би ситуація в збірних і маса дітей відірвалась би від вулиці.Але менталітет укр бізнесу як і в усіх укр один-миттєва вигода,а далі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Микола Кудрявцев 14.12.2011 14:35
"Фанат"- занадто сильно сказано )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100