Відсьогодні розпочався донабір до патрульної поліції Черкащини, повідомили під час сьогоднішнього брифінгу керівники ГУНП та патрульної поліції Черкас.

Брифiнг

Загалом планується додатково набрати 170 поліцейських. Із них 100 стануть патрульними в Умані, 40 ввійдуть до новостворюваної дорожньої поліції (яка обслуговуватиме основні траси Черкащини: Київ-Умань-Одеса, Київ-Золотоноша-Черкаси-Умань, Черкаси-Полтава), ще 30 поповнять лави черкаських патрульних (головним чином, ввійдуть до нового силового підрозділу патрульної поліції).

– Ми запрошуємо на безстрокову службу хлопців та дівчат, що готові долучитися до охорони безпеки та законності на Черкащині, – сказав начальник управління поліції Черкас Олександр Кокоба. – Ми пропонуємо: заробітну плату від 8 тисяч гривень, навчальний курс підготовки поліцейських тривалістю 4 місяці (зараз уточнюється місце майбутнього навчання кандидатів у патрульні: це будуть або Черкаси, або Київ), роботу в дружній команді однодумців, регулярні навчання та тренінги, можливість зробити життя в нашій країні безпечнішим.

Як додала старший інспектор з особливих доручень відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції Черкас Світлана Москова, патрульні щороку отримують 30-денну відпустку, безкоштовно обслуговуються (разом із членами сімей) в закладах охорони здоров’я системи МВС, отримують 70-відсоткову компенсацію вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського (та 50-відсоткову для членів його сім’ї), гарантовану фінансову допомогу у разі ушкодження здоров’я під час несення служби, можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах системи МВС за державним замовленням.

Основні повноваження патрульного поліцейського – патрулювання території, реагування на правопорушення (в тому числі на виклики за лінією «102»), забезпечення безпеки дорожнього руху і громадської безпеки, надання невідкладної допомоги громадянам, а також заходи для розкриття злочинів по гарячих слідах і протидія злочинності. Одна зміна триває 12 годин, при складанні графіка чергуються денні та нічні зміни, що перемежовуються з вихідними днями.

В конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 20 до 35 років, які мають повну загальну середню або вищу освіту, наявність посвідчення водія категорії В та готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП України в Черкаській області Руслан Горяченко пояснив, що конкурс у патрульну поліцію проходить із сьогоднішнього дня по 5 серпня. Він закликав можливих кандидатів не затягувати до останнього дня, а заздалегідь заповнити анкету на поліцейському сайті (https://patrol.police.gov.ua/) й принести в кадрову службу копії необхідних документів.

Адреса розташування поліцейської комісії №22 Департаменту патрульної поліції: м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21.

Отримати інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за (044) 390-65-00 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з 9.00 до 18.00 в робочі дні, а також на сайті Департаменту патрульної поліції або на електронній сторінці Управління у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 КоМент 18.07.2017 10:43
Ну, ну! Питання в тому, чи наберуться?! І от для вирішення цієї проблеми настільки було спрощено процедуру набору, як тут вихваляється один з керівників патрульної поліції, що тепер туди можуть потрапити не тільки танцюристи, стриптизери, бувші наркозалежні і т.і., як це було минулого разу, а є вже шанси для "випускників" із довідками, замість паспорта! Бо з усього видно, що на судимість ніхто нікого не перевіряє! Так, як і те ,- в якій сім'ї , атмосфері зростав кандидат, чи немає у нього якихось комплексів, що потім можуть вилитись на простих громадян і т.і.? Навіщо зараз така перевірка, потрібні люди, які мають - тупо виконувати тупі вказівки і накази!!! За боротьбу зі злочинністю навіть і не думають! Бо не до того зараз! Зад.лбав вже цей брєд кругом!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100