реклама

реклама

Фото: cherkassy-sport.com

Фото: cherkassy-sport.com

Учора в Жашкові завершився триденний Кубок президента з кінного спорту.

Кращий результат показав кінь із Жашкова – Купідон – та наїзник Робен Грегорі. Господарі подолали дистанцію з показником 39.8. Другий час (43.68) продемонстрував киянин Ігор Климюк на Батуріні, а третім (47.53) був Василь Зайцев з Шостки та його Кольт, інформує «Черкаський спорт».

Всього у фінальній частині турніру долали бар’єри 8 коней з Черкаської, Кіровоградської, Київської, Дніпропетровської та Луганської областей.

В урочистому закритті та нагородженні переможців змагань взяли участь Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін та голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб.

Вітання від Президента України Віктора Януковича зачитав Голова Служби Равіль Сафіуллін, повідомляє «Урядовий портал».

«Переконаний, що у майбутньому на найбільших спортивних аренах світу завдяки вашим здобуткам та рекордам багато разів лунатиме Державний гімн України та  майорітиме синьо-жовтий прапор», - йдеться у вітанні Віктора Януковича.

Голова Держмолодьспорту приєднався до привітань та наголосив, що кінний спорт - для людей, яких не лякають труднощі та рухаються вперед.

Всеукраїнські змагання з кінного спорту 2011 року проходили за підтримки Державної служби молоді та спорту України та Черкаської обласної державної адміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 16.12.2011 20:32
классный спорт!ГЛАВНОе что для широких масс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100