реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, досудове розслідування в якому проводиться слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області.

 

Встановлено, що на території м. Черкаси групою осіб здійснюється незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут і транспортування з цією метою спирту та незаконне виготовлення з нього алкогольних напоїв, які реалізовуються жителям області, та при вживанні можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

У ході досудового розслідування за клопотанням прокурора отримано  ухвали слідчого судді та проведено обшуки в гаражному приміщенні та автомобілі, які використовувалися для виготовлення, зберігання та транспортування незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

За результатами обшуків виявлено та з обігу вилучено більш як 2000 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції, 1125 літрів спирту,  автомобіль та обладнання, які використовувалися в протиправній діяльності.

Триває досудове розслідування, вживаються заходи, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, встановлення повного кола осіб, причетних до вказаної вище незаконної діяльності.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100