реклама

реклама

Благодійна організація «Благодійний фонд «Сучасне село та місто» звертається до жителів області за допомогою для Кононенко Сергія Михайловича.

Чоловік  1985 року народження тяжко хворіє, у нього дилатаційна кардіоміопатія, важке захворювання, яке було діагностовано у Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. У 2004 році Сергій вже переніс операцію по встановленню серцевого клапану, переніс інсульт, а поставлений діагноз потребує пересадки серця!, якого на Україні не зроблять. Для операції у Білорусії, де можуть допомогти чоловіку, потрібно 100 тисяч доларів США, таких коштів у Сергія, ні у його матері немає.

Сергій дуже щирий хлопець, гарний друг та душа компанії, його друзі закликають усіх небайдужих допомогти зібрати кошти для пересадки. Вже є багато успішних операцій, які провели за кордоном українським громадянам по пересадці серця, або комплексу серце- легені, та які успішно продовжують жити в Україні повноцінним життям, періодично обстежуючись та проходячи підтримуючу медикаментозну терапію. Сума 100 тис доларів здається непідйомною, але з допомогою небайдужих хлопець зможе отримати нове серце.

контакти мами: +38(096)818-48-57 Катерина

Збір відкритий на карту мами Сидорова Катерина Михайлівна

Карта Приват Банку

№ 4149497800581847

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100