реклама Делікат

udar bitoi Як повідомляє прес-служба обласної міліції, повернувшись з місць позбавлення волі, 22-річний житель міста Черкаси часто сидів за чаркою в міських «наливайках». «Відпочиваючи» черговий раз в одному з барів, він помітив чоловіка, який сидів за столиком на самоті. Захмілілий молодик запропонував одинокому відвідувачу разом випити, але той відмовився, оскільки збирався вже йти додому. Відмова скласти компанію розлютила молодика, і він розпочав сварку.

 Щоб уникнути конфлікту відвідувач, покинув приміщення бару, але надокучливий співрозмовник пішов слідом за ним. Наздогнавши чолов’ягу, п’яний молодик розпочав бійку. Вхопивши дерев’яну палицю, він наніс чоловікові декілька ударів, які і стали для нього фатальними. Далі зловмисник прихопив з собою гроші та мобільний телефон жертви і повернувся знову до бару, де спокійно продовжив своє застілля.

Перехожі, викликали «швидку», але вже було запізно – 42-річний чоловік помер тільки-но його доставили в лікарню.
Наступного ранку злочинець вирішив, що необхідно на деякий час зникнути з міста і поїхав на Уманщину до родичів. Вдало проданий на ринку мобільний, дозволив йому ще декілька днів вести безтурботне життя.

Вже наступного дня працівники міліції затримали втікача. Зловмисник не відпирався від скоєного і розповів про всі події того вечора.

Наразі відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.4 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Ну-ну 18.12.2011 18:55
Цитую Знающий:
Страна ждала героев,а женщины рожали дураков.

Дураков рожали от дебилов. А вы посмотрите на нынешнюю молодежь - сигареты и пиво с утра по дороге в школу или ПТУ,наркота и так далее, какого потомства ждать? Те, кто выходят из зоны, как правило, становятся опять нарушителями - рецидивистами - работы нет, у многих и жилья нет, поэтому путь у них один - на ту же тропу. Ужас, а не государство!А мы кричим про ЕС! К Гондурасу намного ближе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 sergo 18.12.2011 18:23
Цитую Знающий:
Страна ждала героев,а женщины рожали дураков.

и продолжают это делать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Знающий 18.12.2011 12:45
Страна ждала героев,а женщины рожали дураков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100