реклама

реклама

Рік не може отримати належну за законом землю група АТОвців зі Смілянщини, готових пікетувати ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

index

Днями вони вкотре навідувалися до цієї установи - аби з’ясувати, коли нарешті отримають наділи, які їм пообіцяла держава. Делегацію супроводжував сільський голова Костянтинівки Олександр Шульга та директор СТОВ «Лан» Віталій Перканюк, готовий поділитися землею із 21 АТОвцем, що рік не можуть її отримати.

Чоловіки запевняють, що давно оформили усю необхідну документацію, проте отримують відмови під приводами, як вважають надуманими (наприклад, необхідність для директора СТОВ спершу розірвати договір про оренду землі). Проте, біля 40 учасників АТО землю у СТОВ «Лан» протягом цього часу уже отримали.

Не заставши на місці керівника ГУ Держгеокадастру у Черкаській області, чоловіки пішли на прийом до голови ОДА. Зустрівшись із його першим заступником Віталієм Ковалем, отримали обіцянку вирішення питання – інакше, обіцяють АТОвці, буде пікет, інформує прес-клуб реформ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100