Фото: www.poumu.com.ua

Фото: www.poumu.com.ua

Учора команда Черкаської області «Дорослі діти» перемогла в турнірі ПОУМУ (Професійна орієнтація учнівської молоді України), організованого Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Державною службою зайнятості.

Головна мета проекту – популяризувати серед молоді актуальні на ринку праці професії, задовольнити потреби учнів у професійному самовизначенні та творчій самореалізації.

Найкращі команди-переможці міжрегіональних змагань 2011 зустрілись на одній сцені Центру культури та мистецтв НТУУ КПІ, щоб поборотися за кубок ПОУМУ.

Наші земляки представили професії генного інженера та робітника фермерського господарства. Зберегти інтригу до останнього моменту не вдалося: за кожен із трьох конкурсів – візитівки, реклами професій та музичного – команда «Дорослих дітей» із Чорнобаю одноголосно отримувала від кожного члена журі найвищі оцінки –12 балів.

П’яту сходинку посіла команда «Коротке замикання» (м. Сімферополь, АР Крим), четверте місце зайняли тернопільчани — «Кадри» (м. Тернопіль), бронзовим фіналістом стала команда «Жертви експериментів» (м. Кіровоград), почесне друге місце і срібний кубок отримала команда із Харкова «Із покоління в покоління». Про це повідомляє відділ організаційної та інформаційної роботи обласного центру зайнятості.

Команда із Дніпропетровської області «Не вопрос» отримала приз глядацьких симпатій за перемогу в інтернет-голосуванні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100