реклама

реклама

У порівнянні з попереднім роком цьогоріч на Черкащині зменшилася кількість таких особливо небезпечних кримінальних проявів, як: умисні вбивства, розбійні напади, грабежі і шахрайські дії, грабіжки з квартир тощо.

Про це на підсумковій річній прес-конференції, що відбулася 19 грудня, повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– У нас в цьому плані потужна робота… Але я чесно хочу сказати, що не все вдалося сьогодні зробити для того, щоб запобігти загально кримінальній злочинності. Особливо чутливим для мене, як для керівника влади, є ріст підліткової злочинності..., присутність корупції, економічних злочинів, хабарництва. Ми працюємо над цим. Є деякі результати, але вони мене не задовольняють, – зауважив Сергій Тулуб. – Тож ми домовилися з керівниками правоохоронних органів провести наступного тижня підсумкову нараду. Ми конкретно обговоримо ті доручення, які були надані протягом року, як вони виконані і наскільки це вплинуло на свідомість черкащан.

Насамкінець, щоб черкащани були спокійними, губернатор запевнив, що обласна влада спроможна сьогодні протистояти криміналітету.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 sergo 22.12.2011 22:44
та уже пора им самим с ним конкретно поговорить.или лучше вызвать психиатора?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Земляк 22.12.2011 10:24
Тяжко повірити. Корупція в державних органах зросла. Кількість поборів і їх розмір виросли. Губернатор не володіє, або не хоче знати, реальними даними про маштаби хабарництва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Таки да 22.12.2011 09:56
"Наступного тижня Тулуб з силовиками говоритиме конкретно"

Конкретний ГОВОРУН!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Ой 21.12.2011 17:14
Тю,і як це можна протистояти самомоу собі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100