реклама Делікат

Фото прес-служби обласної міліції

Фото прес-служби обласної міліції

Учора співачка Наталія Валевська та інші зіркові гості вітали черкаських правоохоронців із їхнім професійним святом – 20-ю річницею створення міліції України.

Розпочали урочисту частину із вручення найкращим міліціонерам почесних грамот Верховної Ради, відзнак обласної державної адміністрації та голови Черкаської обласної ради, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Перший заступник Черкаської облдержадміністрації Сергій Рябцев звернувся до охоронців правопорядку із побажаннями щастя та здоров’я:

– Щиро вітаю вас із 20-ю річницею Дня міліції! Це свято справжніх професіоналів і ми по праву пишаємось нашим управлінням МВС, працівники якого мужньо виконують свої обов’язки! Черкаські правоохоронці є одними з найкращих в Україні, – йшлося у вітанні. – Хочу також привітати з Днем української міліції дружин та матерів вартових правопорядку. І дозвольте мені, шановні жінки, подякувати за Вашу безмежну любов і підтримку, яка так необхідна!, – наголосив Сергій Рябцев.

Очільник черкаської міліції, генерал-майор Валерій Дерновий у вітальному слові зазначив, що результати роботи органів внутрішніх справ регіону протягом року свідчать про те, що оперативна обстановка на території області є контрольованою:

– Працівниками міліції зареєстровано на 15% більше повідомлень про пригоди та злочини, які надійшли від громадян, але й рівень їхнього розкриття збільшився на 12%, – повідомив він. – Правоохоронцями здійснено комплекс заходів, завдяки яким на території області окреслилась позитивна динаміка щодо зменшення кількості скоєних навмисних убивств, згвалтувань, розбійних нападів, пограбувань громадян, квартирних крадіжок, шахрайств.

У зловмисників вилучено більше, ніж у минулому році, вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Ведеться нещадна боротьба з наркозлочинністю: виявлено 1750 злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Першочергова увага приділяється викриттю розповсюджувачів наркотичних засобів, з незаконного обігу вилучено майже 420 кг наркотичних речовин, ліквідовано 6 організованих злочинних груп, які займалися цілеспрямованим розповсюдження наркотиків на території регіону. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

Цього дня святковий настрій для міліціонерів створювали музиканти муніципального духового оркестру, ансамбль сучасного бального та естрадного танцю «Алегро», шоу-балет «Анфас», тріо «Вербена», а також заслужені артисти України Павло Мрижук і Наталія Валевська.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Мусор 22.12.2011 09:55
"У зловмисників вилучено більше, ніж у минулому році, вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки... виявлено 1750 злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів..."

Є тепер за що святкувати! Хай живе єфрейтор Дерновий!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100