реклама Делікат

Голова Черкаської РДА Євген Влізло вітає новообраного голову райради

Голова Черкаської РДА Євген Влізло вітає новообраного голову райради

Сьогодні відбулась дванадцята сесія Черкаської районної ради, на якій було обрано голову Черкаської районної ради. Ним став Микола Смірнов, член фракції Партії регіонів. За нього віддали свої голоси 34 депутати із 40, які взяли участь у голосуванні.

Депутати затвердили ряд програм, зокрема, «Програму розвитку позашкільної освіти в Черкаському районі на 2011-2014 роки», «Програму роботи з обдарованою молоддю Черкаського району на 2011-2014 роки» та «Районну програму «Призовна дільниця» на 2012-2016 роки». На сесії також було внесено зміни до ряду рішень ради, розглянуто питання підтримки та розвитку районних засобів масової інформації та інші питання.

У роботі сесії взяли участь голова Черкаської райдержадміністрації Євген Влізло та депутат обласної ради, ректор Черкаського національного університету ім.Богдана Хмельницького Анатолій Кузьмінський, інформує прес-служба ОДА.

Свого часу Микола Смірнов працював заступником голови райдержадміністрації, начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації, керівником ВАТ НАСК «Оранта» в районі. До нього 12 місяців райрада була без голови... Справа в тому, що раніше головою райради був Михайло Скляров, але потім його назначили головою РДА, а нині він - Начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 24.12.2011 19:36
зачем уточнять что от пр ?все и так ясно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100