реклама

реклама

Соснівський райсуд Черкас розглянув адмінсправу щодо директора КП ЧЕЛУАШ Олега Ашавського. Про це пише «Інфоміст».

 

Співробітники нацполіції стверджують: Ашавський, що очолює комунальників із 20 січня 2017 року, несвоєчасно, без поважних причин, подав декларацію кандидата на посаду. Проступок посадовця трактований правоохоронцями як порушення вимог закону про засади запобігання і протидії корупції, а саме: порушення вимоги фінансового контролю.

Зазначимо, що декларація кандидата на посаду подана Ашавським лише 15 травня, тобто майже через 4 місяці після призначення.

У судовому засіданні директор ЧЕЛУАШу вину не визнав, пояснив, що про необхідність подати декларацію перед призначенням на посаду він обізнаний не був. 15 серпня Соснівський суд постановив звільнити Ашавського від адмінвідповідальності за малозначністю, обмежившись усним зауваженням. Провадження в справі закрито.

Зазначимо, що у декларації Ашавського як кандидата на посаду щодо всіх пунктів, крім членів сім’ї, інформація відсутня, натомість у щорічній уточненій декларації “афганець” вказав будинок, квартиру, земельну ділянку, автомобіль і 50 тис. доларів, позичених третій особі.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 депутат 25.08.2017 22:05
Цитую Черкащанин:
Незнаю Ашавського, ніколи з ним не спілкувався, але вважаю, що в даній ситуації рішення суду цілком законне і справедливе.

Так як, то самі позичають, то комусь позичають 50 тис. доларів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Черкащанин 25.08.2017 12:00
Незнаю Ашавського, ніколи з ним не спілкувався, але вважаю, що в даній ситуації рішення суду цілком законне і справедливе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100