Усе моє, все зветься Україна

Буває, часом сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,–

оці степи, це небо, ці ліси,

усе так гарно, чисто, незрадливо,

усе як є – дорога, явори,

усе моє, все зветься – Україна.

Така краса, висока і нетлінна,

що хоч спинись і з Богом говори.

Ці слова Ліни Костенко можна взяти епіграфом до Дня Незалежності, що відбувся в Черкаському регіональному управлінні водних ресурсів. Попри те, що структурні частини (дільниці) управління розташовані не лише на Черкащині, а й за її межами це національне свято зібрало до урочистої зали представників не лише з ближніх, а й із віддалених районів.

IMG_1283

– Ви можете по-різному ставитися до відзначення цього свята, однак ми – державна організація, тому будемо святкувати день народження країни на належному рівні. І я докладу усіх зусиль, щоб ця подія запам’яталася надовго, – сказав начальник Управління Олександр Бовсуновський напередодні.

І дійсно, по-перше все було красиво: працівники убралися в національний одяг,  урочисту залу оформили, як українську світлицю, а ще замовили красивий та пахучий український коровай. Крім урочистостей, екскурсу в історію нашої країни та нагородження достойних до свята родзинкою заходу стала поетична частина: добірка кращих віршів про Україну та любов до своєї рідної землі на тлі відео та музичного супроводу у виконанні працівників Управління.

А вітальні слова начальника Управління цілком можна адресувати усім черкащанам у цей світлий святковий день:

– Бажаю взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах на благо нашої Батьківщини. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай Ваші досягнення стануть цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії і любові до України! Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!, – сказав наостанок Олександр Бовсуновський.

Олена Башлик

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100