реклама

реклама

Відповідно до Правил утримання території міста Ватутіне від 2006 року забороняється здійснювати проїзд та паркування транспорту на тротуарах, бордюрах та газонах. Однак дійсність говорить про інше – автовласники паркуються там, де їм зручно, а зручно чомусь переважно там, де не можна.

2222

─ Коли не йду, машини вряд шикуються на газонах. Ще б у квітники заїхали! Зрозуміло, що спека, усі шукають тіні, але ж потрібно й совість мати. І так все вигоріло, хай хоч крапля трави залишиться, інакше за кілька років матимемо один асфальт, бетон і порох, ─ каже місцева мешканка Марія Лядецька.

"Відтак, прохання до кожного власника транспортного засобу на колесах: дотримуватися вимог законодавства, не ставити та не паркувати свої автомобілі на зелених газонах, використовувати для стоянки лише місця з твердим покриттям та пам’ятати про можливість нанесення матеріальної шкоди внаслідок неправомірних діянь...Нагадаю, що за стоянку на газонах транспортних засобів передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу", ─ інформує інспектор з благоустрою Ватутінської міськради (з офіційного сайту).

Про це інформує сайт «Вісті Черкащини».

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Регіональна Тальнівщина 27.08.2017 13:00
Ватутіне - зараз це місто-привид, побудоване квадратно-гніздовим способом. Зараз там мешкають одні пенсіонери, які чекають повернення совка. За відсутності крупного виробництва - приречене
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Школяр 27.08.2017 12:57
Не знаєте що робить? Маленька цеглинка з такої висоти...... :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100