реклама

реклама

Черкаський осередок політичної партії «УКРОП» добиватиметься відкликання трьох депутатів, які обирались під прапорами цієї політичної сили до Черкаської міськради. Про це йдеться в офіційній заяві політсили.

Мова йде про Артура Акопяна, Руслана Зорю та Сергія Очеретнього.

Нагадаємо, вчора ці депутати заявили про створення депутатської групи і вихід із фракції.

«За два роки діяльності ці депутати не виправдали довіри своїх виборців. Натомість вони фактично відпрацьовували «довіру» екс-мера Черкас Сергія Одарича, голосуючи синхронно з його «Партією вільних демократів». За одне з таких голосувань – щодо питання про розпуск виконавчого комітету міської ради Черкас – Руслан Зоря, Артур Акопян та Сергій Очеретній отримали догану від Президії УКРОПу через порушення партійного Статуту.

Крім того, Руслан Зоря, колишній очільник обласної організації партії, не зміг реалізувати потенціал УКРОПу на виборах у об’єднаних територіальних громадах, попри те що у 2015 році партія мала високі показники на місцевих перегонах. Так, під час волевиявлення 30 квітня до рад ОТГ на Черкащині не пройшов жоден кандидат, якого висунуло «Українське об’єднання патріотів». Не на повну силу працювала й міська організація УКРОПу.

Черкаська обласна організація «Українського об’єднання патріотів» переконана, що партія не має права миритися з тими, хто не працює на благо громади, а лише прикривається патріотичними гаслами та прапорами, щоб реалізувати власні амбіції. Тому ми добиватимемося відкликання цих депутатів», - йдеться в заяві «УКРОПУ».

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Регіональна Тальнівщина 29.08.2017 21:19
Цитую Боря:
А за те що гроші вкрали на виборах, щось буде?


в кого вкрали? в Бєні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 НАДІЯ. 29.08.2017 18:32
На Черкащині Укроп , після того як очолив обласну партійну організацію Бінусов,- втратив все що тільки можливо було втратити. На сьогодні це абсолютний нуль. Думаю що це було чиєсь конкретне, продумане рішення по ліквідації Укропу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Петрушка 29.08.2017 14:59
Та гнать того Зорю з міської ради давно пора. Поняв що з вільними не пролізе, вступив в Укроп. На піку патріотизму пароліз. Тепер бачить що скоро вибори, зняв шкуру як змія, перефарбувався як хамелеон і знову до корита? Люди давно зрозуміли його жадібність та корисність, одні балачки на Віккі, а толку ніякого.
Гнати в шию!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Регіональна Тальнівщина 29.08.2017 14:50
УКРОП потрібно розпустити, оскільки патріотів там немає і ніколи не було. Бєня поїхав в Швейцарію і навряд-чи повернеться. Бабло вливають рівно стільки - стільки потрібно для підтримування життєвих показників. Будуть наступні вибори - продадуть якомусь фірташкові та будуть розігрувати патріотичну карту
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Боря 29.08.2017 11:45
А за те що гроші вкрали на виборах, щось буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Верник 29.08.2017 11:26
ахахха , кто б сомневался, зашкваренные патриоты Бинусов и Зоря это нечто))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100