реклама

реклама

Спільнота програмістів DOU опублікувала ТОП-100 найкращих шкіл України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Рейтинг навчальних закладів склав розробник однієї з IT-компаній Сергій Городецький. Про це пише «ВІККА».

Рейтинг складено за середнім арифметичним від всіх отриманих балів з усіх предметів в результаті тестування за поточний рік, з поправкою на такі ж результати минулого року ("зведений рейтинг"). У рейтингу враховуються тільки школи, які представили щонайменше три учні на тестуванні.

У загальному підрахунку за два роки на 7-му місці опинився Черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ). За результатами ЗНО-2017 ліцей посів 8-ме місце та отримав середній бал по всіх предметах 178,9.

На 64-му місці загального рейтингу опинився Черкаський гуманітарно-правовий ліцей (цьогоріч – 63 місце).

73-тю сходинку посіла Перша міська гімназія (цьогоріч – 79 місце).

У трійку лідерів рейтингу увійшли два столичні ліцеї та ліцей-інтернат із Дніпра.

При цьому до рейтингу "найгірших" шкіл за результатами ЗНО увійшла і посіла друге місце Безбородьківська ЗОШ І-ІІІ ст., що у Драбівському районі Черкаської області. У цьому закладі доля успішних ЗНО склала лише 16,67%.

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 prof 30.08.2017 09:47
Эта таблица --- крах МОНовской идеи Гриневич о профилизации школы, потому что результаты специальзирован ных физмат школ по гуманитарным предметам намного выше чем результаты гуманитарных школ. Причина одна физмат школы, очень консервативны, созданы по проекту акаденика АН СССР А.Н. Колмогорова, являются образцовыми советскими школами, которые сохранили программы и традиции советских школ. Их не коснулись реформы Кременя-Николаенко-Табачника- Гриневич. Это заповедники советского образования. Гуманитарные спецшколы более подвержены новым веяниям, поэтому их результаты хуже на фоне физмат школ. Вывод реформа барыг Гриневич-Кириленко путь к уничтожению нашего образования.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100