реклама Делікат

Підготовка до призначення заступників губернатора замість Василя Корнієнка та Юрія Тимошенка, які були звільнені нещодавно, іде прискореними темпами. Про це «Прочерку» повідомив ще один заступник – керівник апарату Михайло Пузяк.

- Кандидатури розглядаються, але було б неправильно називати прізвища, оскільки це може зробити лише губернатор. Призначення відбудеться найближчими днями, бо роботи дуже багато, - прокоментував Михайло Іванович.

За інформацією джерел «Прочерку», на посаду заступника з аграрних питань розглядається кандидатура голови Чорнобаївської райдержадміністрації Олексія Головка. Однак сам пан Головко в розмові з журналістом «Прочерку» не підтвердив цього, мовляв, а хто вам таке сказав...

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Перехожий 26.12.2011 10:35
Оксано, ви себе чуєте: "Якщо відбудеться гідне призначення на цю посаду..".. Хто ж гідний туди за таких обставин піде?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Оксана Колісник 25.12.2011 11:32
Посада "гуманітарного" заступника у виборчий період - щось на кшталт камікадзе. Я не знаю, яку людину треба знайти, щоб своєю особистістю не збільшувала зростаючу ідіосинкразію до цієї влади (не тільки обласну команду маю на увазі, бо вони ж - вільні, чи не вільні заручники "верхів"). З другого боку, щоб могла берегти душевні сили та гідність тих, хто працює в підпорядкованих дуже складних галузях. Бо ж влада приходить та йде, а те, що вона залишає по собі в освіті, культурі,медици ні, соціальній сфері, потім відгукується або відкашлюється багато років поспіль. Якщо відбудеться гідне призначення на цю посаду, то цю людину треба буде підтримувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Любознательный 24.12.2011 00:11
А кого же на гуманитарку вместо Тимошенко. После Чабана там раскардаш и в мозгах и в делах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 не люблю регіоналів 23.12.2011 15:57
Головко буде гідно нести ношу ТЕРПІЛИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Я так думаю... 23.12.2011 14:38
А заступники будуть із Сумської області, яких за рекомендацією пана Склярова М.М (екс-голови Сумського общества потерявшего совесть) і за наявністю великої суми зелених папірців губернатор СБ іх призначить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100