реклама Делікат

На День Святого Миколая депутат обласної ради  та віце-президент ФК «Славутич» Володимир Ходак відвідав із подарунками обласний притулок для дітей «Теплий дім» та Михайлівську школу-інтернат. У притулок «Теплий дім», де виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, завітали і гравці «Славутича» - Євген Гуд, Олег Тарасенко, Тимофій Листопад, Олексій Крупниченко та Денис Атаманюк.

Футбольний клуб бере шефство над знедоленими дітками

Футбольний клуб бере шефство над знедоленими дітками

 

– З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво, звершити яке під силу лише Святому. Нехай Святий Миколай здійснить ваші найзаповітніші мрії і принесе усім гарні дарунки, - привітав дітей Володимир Ходак.

Віце-президент клубу і футболісти вручили дітям подарунки та солодощі. Гравці «Славутича» роздавали малюкам автографи і фотографувалися напам’ять.

У Михайлівську школу-інтернат депутат облради привіз солодкі новорічні подарунки та канцтовари. Цей заклад він відвідує не вперше, обіцяє підтримувати знедолених дітей і надалі.

- У цьому закладі доля зібрала різних діток, і в кожної дитини своя життєва історія. Ми не в змозі повернути їм їхні сім’ї, але можемо допомогти їм відчути себе потрібними. Відчути, що про них хтось турбується, що їх також вітають зі святом і дарують подарунки. Адже дуже хочеться, аби діти не перестали вірити в добро, - каже Володимир Ходак.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 не люблю регіоналів 23.12.2011 15:52
надивився на Губського і змавпував виборчу кампанію до Верховної Ради
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100