Президент України Петро Порошенко призначив головою Кам’янської РДА Богдана Солошенка, який до цього часу був першим заступником голови РДА.

«Призначити СОЛОШЕНКА Богдана Миколайовича головою Кам’янської районної державної адміністрації Черкаської області з 6 вересня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у розпорядженні Президента.

Довідково:

Солошенко Богдан Миколайович, народився 21 червня 1986 року в с.Косарі Кам’янського району.

Має вищу освіту, в 2007 році закінчив Черкаський технологічний університет, фінанси, магістр з економіки і підприємництва.

За 9 років трудової діяльності працював на різних посадах від оператора ОМ та ЕОМ комунального підприємства „Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності” , м. Черкаси до головного економіста відділу аналізу та планування доходів місцевих бюджетів управління доходів та фінансів виробничої сфери департаменту фінансів Черкаської облдержадміністрації.

З 9 червня 2015 року призначений на посаду першого заступника голови Кам’янської райдержадміністрації. Богдан Миколайович, забезпечуватиме реалізацію державної політики в галузях соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, ціноутворення, сприяння розвитку підприємництва, здійснення державної регуляторної політики, побутового, торговельного обслуговування, зовнішньоекономічних відносин, аграрної політики та державної політики в галузі раціонального використання земельних ресурсів, охорони навколишнього природного середовища, транспорту та зв’язку, будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100