реклама Делікат

Фото: www.haidamar.org.ua

Фото: www.haidamar.org.ua

Учора в селі Криві Коліна Тальнівського району на річці Гірський Тікич ввели в дію відновлену малу гідроелектростанцію.

У заходах взяли участь начальник відділу енергетики та енергозбереження управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Владислав Черній, голова районної ради Сергій Осипенко, голова райдержадміністрації Микола Бардадим, почесний житель села Володимир Мовчан. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної ради.

У своєму звернені до громади голова райдержадміністрації Микола Бардадим відзначив, що в районі це вже третя мала ГЕС, яка відновлена спеціалістами компанії «Гідроресурс-К». Він запевнив, що на цьому співпраця з організацією не завершується, адже компанія завжди знайде підтримку жителів та керівництва у прагненні до створення потужної енергосистеми на малих річках району, а вироблені кіловати електроенергії Кривоколінської ГЕС поповнюватимуть єдину енергетичну систему України.

Звертаючись до присутніх, сільський голова Ольга Дяченко зазначила, що громада дуже задоволена тим, що останнім часом село Криві Коліна інтенсивно розвивається, а до побудованих прекрасного Храму Воскресіння Христового, Центру освіти, культури та дозвілля, школи, пам’ятника Тарасу Шевченку, автодороги від Тального до села та міст через Гірський Тікич додався ще один об’єкт – відновлена ГЕС.

– На сьогодні для нашої громади відновлена гідроелектростанція – це нові робочі місця, що дозволять значно покращити матеріальне забезпечення сільських сімей, – зазначила вона.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Оксана Колісник 25.12.2011 17:07
Цитую sergo:
и по чом государство у них будет кв-час покупать?надеюсь не по5гр?
В усьому світі є "зелені" тарифи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 sergo 24.12.2011 20:32
и по чом государство у них будет кв-час покупать?надеюсь не по5гр?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Анатолій 23.12.2011 19:27
А що,копірайт з фотки http://lh5.ggpht.com/_Mh4TiRyzl18/S11-1QEOpFI/AAAAAAAAApg/-tX52MxTraU/s0/7862.jpg не вмістився?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100