реклама Делікат

Понад 4,1 млрд. грн. зібрали з початку року податківці Черкащини. У тому числі до державного бюджету надійшло 2,5 млрд. грн., до місцевих – 1,6 млрд. гривень.

Такі дані повідомив перший заступник голови ДПА в Черкаській області Володимир Коломієць.

Податковою службою області забезпечено позитивну динаміку збору доходів зведеного бюджету з темпом у 107%. До місцевого бюджету з початку року додатково надійшло 188 млн.грн., у тому числі податку на доходи фізичних осіб – 167,8 млн. гривень.

–Такого ефекту досягнуто завдяки безумовному виконанню завдань, поставлених перед нами Президентом України та Урядом, – наголосив Володимир Коломієць. – У першу чергу, щодо забезпечення відповідності надходжень до бюджету показникам соціально-економічного розвитку регіону та вжиття заходів з детінізації економіки.

Головними складовими у боротьбі з тіньовим сектором економіки Черкаської області стали операції «Легалізація заробітної плати та тіньової зайнятості населення» та «Урожай-2011», повідомляє ДПА в Черкаській області.

– Із початку року встановлено 12418 випадок використання незареєстрованих найманих працівників, у результаті чого легалізовано майже 1,3 млн. грн. доходів, та донараховано 2,8 млн. грн. податку з доходів фізичних осіб, – зазначив Володимир Коломієць.

За словами Володимира Коломійця, лише в рамках операції «Урожай-2011» було виявлено 2728 неоформлених найманих працівників, які були залучені на різних етапах збору урожаю. Сума легалізованого доходу за ними становить 7,4 млн. грн., додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів склали майже 3,9 млн. грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 пора 23.12.2011 14:16
Пакращення від Пахла - промислове виробництво,тро гівля працює в минус, а податкова в плюс.
Це не на довго, побачимо що податкова в наступному році заспіває...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100