реклама Делікат

«За 16 років існування наш  дитсадочок побачив таку  виставу  вперше…», - саме цими словами прокоментувала яскраве шоу в дитсадочку «Оксанка» с. Демки Драбівського району завідувачка цим закладом Оксана Войчук. Цю виставу було організовано народним депутатом  України Богданом Губським.

 Подібні  вистави – це лише частинка масштабної передноворічної програми для дітлахів,  започаткованої народним депутатом  в межах його виборчого округу.  Лише 21- 22 грудня нардеп відвідав більше десятка дитсадочків  у селах Драбівського району.

demki

В рамках святкувань народний депутат встановив та відкрив новорічну ялинку у Драбівській школі – гімназії імені Степана Васильченка.

Богдан Губський  організував проведення новорічних вистав у всіх дошкільних навчальних закладах Драбівського, Золотоніського, Канівського, Чорнобаївського районів,  міст Золотоноша і Канів, а також для учнів молодших класів в школах Золотоноші, Канева, Драбова та Чорнобая.

Відвідуючи навчальні заклади та спілкуючись з людьми, нардеп дізнається і про не зовсім «святкові» проблеми, які вирішує одразу або найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Оксана Колісник 24.12.2011 10:14
Якби-то кожен з тих, хто йде владу, думав, не про те, що він собі отримає, а що після себе залишить! Розваги для дітей - добре! Але, наприклад, в Золотоноші вже 4 роки як без фінасування жевріє камерний хор "Воскресіння". Колектив, який вперше яскраво представив Черкащину на хорових фестивалях в Європі, володар Гран-прі одного з найстаріших і найвідоміших Фестивалів церковної музики в Хайнувці (Польща). Вчора ми з камерним хором "Канон" виступали в Золотоноші. Повірте, в залі просто було вічутно, як глядачі дихають справжньою музикою - від дітлашні 7-8 років, до зовсім літніх людей. Вони потребують не караоке, не вистрибування клоунів (нічого не маю проти, але ж не тільки...), не забембування децибелами. "Воскресіння" могло би вести просвітницьку роботу з дітьми, аби вони читали і слухали тих класиків, які, за словами Томенка "рятують Україну", аби доростали до проектів для обдарованої молоді Губського, а не тільки до черги за пивом... Ау! Кандидати!Повер ніть голос "Воскресінню"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Набридли! 23.12.2011 19:09
Ще вибори й не починалися, а від метушні Губського вже аж тошно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 delk_s 23.12.2011 18:39
І для чого нам цей депутатик? Як він йшов до депутатства - купляв школам по 1 пк, може відеомагнітофон чи тб, школярам по 4-5 зошитків і рекламка для батьків - дивіться який я розумний і дбаю про вас... тьху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Крук 23.12.2011 18:08
Читаєш і диву даєшся, як люди взагалі жили без кандидата в депутати, ой, нардепа!!! попередні чотири роки, а ще більше - хвилюєшся, як без нього, сердешного, будуть жити наступні чотири роки? :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100