реклама Делікат

Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб піддав критиці окремих посадовців за зволікання з уведенням у дію канівських об'єктів (пасажирський термінал комплексу «Авто-ріка» досі не зданий в експлуатацію) та за брак, допущений при виконанні робіт на території Шевченківського національного заповідника (у мармурових плитах, якими нещодавно було викладено підніжжя Тарасової гори, вже утворилися тріщини).

Губернатор вказав на недопустимість подібних прорахунків та пообіцяв, що винні будуть притягнуті до відповідальності. Про це повідомляє канівський тижневик «Дніпрова зірка».

У Каневі із робочим візитом Сергій Тулуб побував минулої п'ятниці. Він ознайомився із роботою Ярмаркової площі та нового вокзалу, відвідав об'єкти Шевченківського національного заповідника. Під час поїздки Сергія Тулуба супроводжували міський голова Віктор Ніколенко, голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика, генеральний директор Шевченківського національного заповідника Василь Коломієць.

Робочу нараду після оглядин керівники провели в конференц-залі на території гелікоптерного майданчика поблизу села Пекарі.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Оксана Колісник 24.12.2011 14:55
Цитую Дуст:
Та винним в кінці кінців буде або БенЛаден, або Юлька.
Та Бог з ними! Якось вже дадуть собі раду, як до цього давали. Гірше, коли винними "призначать" когось із теперішнього керівництва Заповідника. Як то часто буває у таких випадках і траплялося вже в цьому Заповіднику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Дуст 23.12.2011 20:10
Та винним в кінці кінців буде або БенЛаден, або Юлька.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Оксана Колісник 23.12.2011 19:49
Оооо! А скільки ще відкриється! Так завжди буває, коли не справу роблять, а зади начальству заносять. Зараз ще заговорять про Скорчкину експозицію, а потім почнуть шукти скльки в це все грошей вкладено... Помітьте, це вже пре теперішній найефективнішій у світі владі! Жах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100