реклама

реклама

Фахівцями Управління Держпраці у Черкаській області, представниками Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області та Управління соціального захисту населення Катеринопільської районної державної адміністрації проведено нараду з посадовими особами Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка на завершення розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком. Про це інформують в Управлінні.
performer

 

Інспектор Управління Держпраці у Черкаській області Володимир Козій поінформував присутніх про основні вимоги щодо управління охороною праці на підприємстві. Фахівець наголосив: статтею 13 Закону України «Про охорону праці» визначено, що роботодавець зобов'язаний створити на робочому місці в кожному структурному підрозділі умови праці відповідно до нормативно-правових актів, а також забезпечити додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці. З цією метою роботодавець забезпечує на підприємстві функціонування системи управління охороною праці.

Учасники наради зосередили увагу на заходах з недопущення аварій та травмування працівників, детально зупинилися на питаннях розслідування нещасних випадків та проведення навчання з охорони праці.

Страховий експерт з охорони праці Звенигородського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області С. Бондаренко ознайомив з порядком нарахування виплат по страхових випадках, роз’яснив права працівників на отримання виплат внаслідок нещасного випадку відповідно до чинного законодавства України.

До присутніх доведено інформацію щодо можливості передплати журналів «Технополіс», «Охорона праці», які сприяють забезпеченню належних умов праці та зниженню рівня травматизму на підприємствах. Надано консультації та відповіді на запитання присутніх.

Інформаційна довідка:

У с. Потоки Катеринопільського району 21 липня 2017 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з 67-річним комірником СТОВ ім. Шевченка. На працівницю скоїв наїзд водій транспортного засобу товариства, яких рухався до комори заднім ходом для вивантаження зерна. Потерпілій було надано невідкладну долікарську допомогу, викликано швидку допомогу, проте врятувати життя не вдалося.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Я 10.09.2017 18:05
Страные князьки. Без взятки не способны прожить. Отсиживают без самореализации. Слава богу хоть половину распустили. Кому нужны ваши журналы - на Ютубе всё уже есть. Тратите бабло бюджетное и лентяев недоучек на духи и маникюры.
И не стыдно же :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Дмитро 10.09.2017 12:19
Інспекторі Управління Держпраці - це формальна посад, все вирішується через хабар. Розігнати їх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Роман 10.09.2017 10:36
У мене складається таке враження, що всі ці інспектори - це такі собі закостенілі балаболки радянського розливу, які крім дурнуватих вимог щодо оформлення купи нікому, власне, не потрібних паперів, більше нічого не роблять. На мою думку, вони давно замінили реальне покращення безпечності умов роботи на продукування купи безглуздих папірців. Ось як в цьому випадку - замість логічної і обґрунтованої вимоги щодо обладнання техніки камерами заднього огляду, що безумовно покращило б і умови праці водіїв, і підвищило б безпечність експлуатації техніки, "інспектори" рекомендують передплатити журнал. А "консультації", які часто надають ці горе-"інспектори"? (точніше, завчені як віршик параграфи і пункти без найменшого розуміння суті і основ) Або ще гірше - нав'язування власних нічим не обґрунтованих поглядів... Так, мені одна "інспектор" впевнено заявляла: "Електрики треба боятися. Хто електрики не боїться, у мене залік не отримає." Не знати і розуміти, а "боятися". Про що далі говорити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 МіхМіх 09.09.2017 19:07
ПАНІ ЛАЗАРЄВА,ЯК ЦЕ ВСЕ РОЗУМІТИ?? МОЖЕ КРАЩЕ ЗВІЛЬНІТЬ ПОСАДУ ТА Й ЧИТИАЙТИ СОБІ ЖУРНАЛ ДОМА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100