реклама Делікат

На Всеукраїнському дитячо-юнацькому конкурсі української музики «Бурштинові ноти», що проходив у Рівному, вихованці Черкаської музичної школи № 5 потрапили до п’ятірки найсильніших і титулованих музикантів.

  – Це дуже серйозний конкурс, участь у якому має велике значення для кожного музиканта-початківця, – говорить викладач і наставник черкащан Георгій Лашко.

Нашим учням довелося позмагатися із 550 учасниками з різних куточків України.

У класі «Фортепіано» четверте місце з-поміж тридцяти учасників посіла Анастасія Ткаченко. У класі «Саксофон» з таким самим результатом завершила свій виступ Анастасія Посмерега. Четвертою серед академічних вокалістів стала і Карина Чудновська.

– Ми довго готувались до цього конкурсу, – говорить Георгій Лашко. – Але поїздка могла зірватися якраз напередодні від’їзду: у нас не вистачило коштів на проїзд. Нам назустріч у цій ситуації пішов директор «Дирекції парків» та депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Найближчим часом черкаські музиканти та вокалісти знову планують позмагатися на всеукраїнських змаганнях, повідомляє прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100