реклама

реклама

Крадій викрав з домоволодіння потерпілої зварювальний апарат, який розібрав та здав на брухт. За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі, інформують у поліції Черкаської області.

original-photo До Христинівського відділення поліції звернулася 49-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що тривалий час була на заробітках за кордоном, повернувшись додому виявила, що зник зварювальний апарат.

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів по встановленню зловмисника. Правоохоронцям вдалося встановити, що люди бачили як 28-річний односелець потерпілої, в період часу, коли жінки не було вдома, заходив на територію її домоволодіння  та виносив пристрій, схожий на зварювальний апарат, який потім завантажив у автомобіль. Поліцейські відшукали ймовірного підозрюваного. Як з’ясувалося, зловмисник мав ключі від будинку заявниці, адже вона попросила його матір приглянути за домоволодінням. Тож, молодик без відома матері взяв ключі та вчинив крадіжку зварювального апарату, який розібрав та здав на металобрухт.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100