реклама

реклама

За допомогу українській армії та з нагоди 731-ої річниці від дня заснування Черкас місцевих  волонтерів відзначили подяками міського голови. Їх Анатолій Бондаренко вручив під час зустрічі з благодійниками, яка відбулася в суботу, 16 вересня, у кінотеатрі "Україна". На ній у товариському колі переглянули фільм про однодумців та обговорили поточні справи. Про це інформують в прес-службі Черкаської міськради.

Мер подякував кожному з волонтерів за їхню доброчинність та небайдужість до наших військових. Водночас, він пригадав часи, коли й сам їздив на фронт із гуманітарною допомогою для армії.

– Я рідко про це розповідаю… Якось ми їхали на нашому броньовику на передову й потрапили під обстріл. Знаєте, в такі моменти мимоволі замислюєшся над тим, чи взагалі виберешся ти звідси додому? – пригадав Анатолій Васильович. – Такі періоди – переломні в нашому житті. Коли ти знову повертаєшся на мирну територію України, розумієш, що потрібно ще більше працювати на користь рідного міста й дбати про його громаду. Щиро бажаю всім тим, хто зараз захищає східні кордони, сил, здоров’я та повернутися живими, аби насолоджуватися мирним блакитним небом. Кожному з волонтерів дякую за те, що вони поруч із нашими військовими й допомагаєте їм, чим рятуєте їм життя!

Подяки від міського голови отримали: громадська організація "Центр забезпечення військових у зоні АТО", "Черкаський правозахисний центр", "Тризуб-Дентал", "Регіональний психологічний кризовий центр" та "Волонтер Черкащини", волонтерська ініціатива "Смачна сотня" та "Помощь народа", благодійний фонд "Час надії" та "Мирне майбутнє України", а ще – Анатолій Таран й колектив приватного підприємства "Будова,7", Михайло Щербінін і колектив готелю "Україна", Сергій Скрипник і колектив товариства "Агросенс Груп", Юрій Корецький та колектив приватного підприємства "ЮГ – 2000".

Як розповів «Прочерку» ініціатор зустрічі керівник громадської організації «Черкаський правозахисний центр» Тарас Щербатюк, це була перша зустріч волонтерів яка сприятиме консолідації зусиль волонтерів та АТОвців заради спільної справи.

На зустрічі було презентовано фільм про волонтерів міста, які працюють над допомогою АТОвцям ще з 2014 року.

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Сокол 21.09.2017 17:48
Вдогонку
Батальйон отримав безглуздий та злочинний наказ від командування, не маючі іншого озброєння крім стрілецької зброї та кількох зенітних установок висунутися в напрямку Донецька та зайняти оборону….
Ми не намагаємось перебрати функції військового керівництва. Але ми маємо встановити жорсткий громадський контроль над його діями. Ми не маємо дозволити примушувати людей до акту колективного самогубства!" – повідомив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі "Фейсбук", черкаський журналіст і громадський активіст Валерій Воротнік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 СОЛДАТ 18.09.2017 20:05
Цитую Трохи не так:
Цитую федор принципиальный:
Обязательно надо вспомнить как он чуть не вср.....я на броневике от испуга

Справедливості ради - це ти Тоху з Льонькою Даценком переплутав. Тоха взагалі "на передок" і не пробував їздить.

Ну да,ну да.Ти з "хведькою принциповим" на передку буваєш частіше.В кращому випадку жіночому...передку.Там ви героі....якщо "атакувати" дозволять :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Трохи не так 18.09.2017 15:59
Цитую федор принципиальный:
Обязательно надо вспомнить как он чуть не вср.....я на броневике от испуга

Справедливості ради - це ти Тоху з Льонькою Даценком переплутав. Тоха взагалі "на передок" і не пробував їздить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Надія. 18.09.2017 14:45
Після відвідин хлопців на передовій,- ще більше хотілося красти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 федор принципиальный 18.09.2017 12:41
Обязательно надо вспомнить как он чуть не вср.....я на броневике от испуга и кому он это говорит-хлопцам с передовой ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Сокол 18.09.2017 12:06
Почему-то никто не вспоминает батальон "Черкассы" и почему он был расформирован Министерством обороны "за низкий боевой дух". Как канал Антена критикуя власть показывал видерепортажи об отсутствии душевых кабин с горячей водой на передовой, меблированных помещений для сна и шашлыков на обед.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100