реклама Делікат

У рамках виконання обласної програми «Будуємо нову Черкащину» на території Великохутірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів А.С.Куниці, що на Драбівщині, запрацював новий багатофункціональний спортивний майданчик. Це вже другий за цей рік у районі.

Відкрили спортмайданчик голова Драбівської райдержадміністрації Володимир Бут, голова районної ради Григорій Матвійчук, голова Великохутірської сільської ради Петро Пізняхівський. На заході були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, жителі села.

– Спортивний об’єкт, який ми сьогодні відкриваємо, є надзвичайно важливим. Адже пропаганда здорового способу життя для серед молоді – це один із пріоритетних напрямків роботи як обласної, так, зокрема, і районної влади. Спорудження багатофункціональних спортивних майданчиків розпочалося в області за ініціативи голови облдержадміністрації Сергія Тулуба. Його ініціативу схвалили депутати обласної ради та позитивно сприйняли на місцях – у кожному районі, селищі, селі чи місті. І за рік, що минає, в області з’явилося понад 20 таких спортивних об’єктів, і приємно, що ця добра справа реалізується й на Драбівщині. Районна влада і надалі спрямовуватиме усі зусилля для відродження та розвитку спортивної інфраструктури в нашому рідному краї, – зазначив Володимир Бут.

Очільник району подякував спонсорам та всім, хто брав участь у будівництві спортивного майданчика.

Цього ж дня великохутірчан чекала ще одна новина: керівник району вручив директору навчального закладу ключі від нового шкільного автобуса, щоб возити 78 дітей до школи та дошкільного закладу, оскільки протяжність села Великий Хутір складає 12 км. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Ню-ню 26.12.2011 15:58
Поки написали - майданчик вже не "засніжений". Потепління, однако
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Кокс 26.12.2011 14:46
Ось за це - дякуємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100