реклама

реклама

З метою ознайомлення випускників школи з послугами служби зайнятості та впровадженими в її діяльність інноваційними підходами, нещодавно було проведено день відкритих дверей у Катеринопільському районному центрі зайнятості. В заході взяли участь 26 випускників районної загальноосвітньої школи № 1.

фото 2 (1)

«Шлях свідомого вибору професії починається з пізнання самого себе, своїх професійних інтересів, нахилів, якостей та здібностей і продовжується знайомством зі світом професій та попитом вже обраної професії на ринку праці. Тільки враховуючи всі ці сходинки при виборі свого майбутнього, можливо стати затребуваним фахівцем на ринку праці Черкащини і України, взагалі. Тому, яку б професію ви не обрали, вам завжди знадобляться знання, отримані в школі. Спробуйте вже зараз визначити область ваших інтересів, приділіть увагу вивченню профільних предметів. Почуйте і проаналізуйте думку батьків, вчителів, друзів – і прийміть рішення щодо вибору майбутнього професійного шляху», - звернувся до молоді провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Олександр Палубінський.

На заході молодь переглянула серію соціальних відеороликів, які розповідають про важливість обрання своєї майбутньої професії. Всі бажаючі пройшли професійно-діагностичне тестування на визначення типів професійної спрямованості.

Представники центру зайнятості, навчального закладу та школярі, в спільному діалозі, вибудували поетапність дій щодо визначення молоді з майбутнім фахом.

Катеринопільський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100