реклама Делікат

Могильов: Там полюватимуть і місцеві жителі...

Могильов: Там полюватимуть і місцеві жителі...

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов схвалює виділення громадській організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр» 8 тисяч 836 гектарів кримських мисливських угідь. Про це Анатолій Могильов повідомив на прес-конференції 26 грудня після засідання Ради міністрів Криму, якого цитує кримський Центр журналістських розслідувань.

  «Ставлюсь позитивно, і поясню чому. Тому що це ж інвестори. Тому що на цій території необхідно робити дороги, висаджувати ті насадження, які необхідні та відповідають розвитку тієї живності ( це ягідники, лишайники і т.д. Все необхідно робити, і інфраструктуру всього цього. Клуб, якому віддали це в оренду, готовий все це робити. Є інвестплан, за яким вони готові вкладати в це гроші», - сказав Анатолій Могильов.

При цьому на питання журналістів, де можна побачити інвестиційний план розвитку мисливських угідь, прем’єр-міністр прямо не відповів.

«Я вам скажу, що я цей документ бачив. Там доволі великі суми плануються на вкладання в розвиток інфраструктури цієї території. До того ж там не йде мова про те, що полюватимуть лише учасники цього клубу. Там полюватимуть і місцеві жителі…, - повідомив Анатолій Могильов.

Як повідомлялось у пресі, співзасновником мисливського клубу «Кедр» є Сергій Борисович Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 sergo 27.12.2011 20:44
не зря туловище прогибается!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Я суд 27.12.2011 20:11
А хто ж інвестори? Звичайно ж черкащани.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Егерь 27.12.2011 11:02
Лапша двухметровая! Обычная приХватизация ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100