реклама Делікат

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб разом із головою Кам’янської райдержадміністрації Віталієм Архип’юком відновили теплопостачання у житловому масиві села Косарі Кам’янського району та дошкільному навчальному закладі «Віночок». Про те, що село залишилося без тепла, «Прочерк» повідомляв раніше.

Для цього в Косарський МПД ДП «Укрспирт» завезли 120 т пічного палива, відновили роботу котельні, вирішили питання енергозабезпечення, що дало змогу відновити теплопостачання у 39 квартирах жителів села Косарів.

Також розробили технічну документацію, знайшли джерела фінансування робіт щодо закінчення реконструкції будівництва внутрішньобудинкового та зовнішнього надземного газопроводу у вищезазначених будинках, надавши цим власникам квартир можливість здійснити переоблаштування з централізованого на індивідуальне опалення. На ці роботи з фонду МНС передбачено 151 тис. грн..

Для дошкільного закладу органами місцевого самоврядування замовлені два котли – газовий та на твердому паливі. Останній дасть можливість забезпечити у майбутньому використання альтернативного виду палива.

Працівники ЖЕКу провели індивідуальну роботу з мешканцями квартир. Керівництво заводу домовилося із косарчанами про придбання та встановлення за власні кошти газового обладнання та обладнання системи опалення для індивідуального опалення квартир. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #7 Бардзо дзенькуємо! 28.12.2011 10:34
Славой овеяна, волею спаяна,
Крепни и здравствуй во веки веков,
Партия Янека, партия Тулуба —
Мудрая партия архипюков!

Спасибо товарищу Тулубу за наше счастливое детство!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Сергій Борисович Архипюк 28.12.2011 10:17
«…Сергій Тулуб разом із … Віталієм Архип’юком відновили теплопостачання у житловому масиві села Косарі…»

Гидко таке читати! Так і бачу, як ГЕРОЙ-Прометей С.Б.Тулуб відновлює теплопостачання : скинувшись зарплатами з Архип’юком, купує 120 т пічного палива, задубілими тремтячими руками підносить сірника до горілки котла… А в цей час Віталій Архип’юк, низько схиливши своє сирітське обличчя формату 30х40 см, покусуючи губу, нашвидкуруч докреслює технічну документацію, одночасно балакаючи по телефону наступним підприємцем, вишукуючи «джерела фінансування робіт»…
Але найцікавіше в цій інформації те, що на «реконструкцію будівництва внутрішньобудин кового та зовнішнього надземного газопроводу» витрачено 151 тис.грн. з фонду МНС. Це що, надзвичайна ситуація? Люблять наші регіонали витрачати кошти не за призначенням. А потім за такі речі когось з вас кататимуть у «воронку» ваші наступники. Питання тільки у тому, хто буде «стрілочником»?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 sh239k25 27.12.2011 22:25
Давай на вторую звезду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Оксана Колісник 27.12.2011 21:12
Так і малюється картинка: двоє в шапках разом крутять вентиль подачі газу. А по-хорошому, взути б їх обох за недогляд. Очевидно ж, що ситуація не вчора виникла. Що був хтось, хто смикав "товсте" начальство, а йому казали "відчепися", і щось в такому ж дусі. А тепер ось вам - благодєтєлі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Критик 27.12.2011 21:00
Тулуб не зробить ні кроку, щоб йому не принесли відкат. Так, що не давіть на вуха, що губернатор може, щось зробити без бабла, навіть коли це стосується дітей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 sergo 27.12.2011 20:47
зделал дело за которое ему платят и гордится!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Я суд 27.12.2011 19:58
Совдеп у дії. Великий кормчий і будівничий скрізь попереду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100