реклама

реклама

Дочка вимушених переселенців із Макіївки Донецької області Аліса Ісаєва 2011 року народження потребує негайної допомоги небайдужих людей!

12 У 2014 році, у зв'язку з початком бойових дій, родина переїхала в Черкаси, де нині живе. 6-річна Аліса хворіє на багато недуг, у тому числі на рідкісне захворювання – синдром Арнольда-Кіарі, який був діагностованний 30 червня.

Але є можливість порятунку дитини – це операція на спинному мозку під назвою «розсічення кінцевої нитки».

Оскільки в нашій країні не проводять такі операції, сім’я відправила всі документи в інститут Кіарі в м. Барселона (Іспанія). Звідти прийшла відповідь з рекомендаціями провести операцію в найкоротші терміни, оскільки, на думку іспанських фахівців, хвороба прогресує.

З цією відповіддю окремим файлом прийшов кошторис. Операція коштує 18800 євро.

«Ми не в змозі оплатити цей рахунок, тому ми звертаємося до всіх небайдужих людей із проханням допомогти нашій родині, – пише мама Аліси, Наталя Ісаєва. – Наша дівчинка за час свого життя перенесла дві нейрохірургічні операції, чотири коми, шість госпіталізацій в реанімації, що підтверджено відповідними документами. Але зараз Барселона дарує їй можливість на порятунок життя»...

Підтримати родину в скруті та допомогти в порятунку дитини можна, перерахувавши посильну суму на картку ПриватБанку:

5168 7551 0882 7433 (Наталя Ісаєва)

Докладніше про допомогу Алісочці Ісаєвій – у «Фейсбуці».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100