реклама Делікат

На виконання рекомендацій Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України  Червонослобідська сільська рада Черкаського району встановила єдину плату за проведення урочистої реєстрації шлюбу.

Зокрема, відділення зобов’язало сільську раду привести рішення від 29.05.2008 № 27-20 «Затвердження вартості квитків на танцювальні вечори відпочинку для молоді та за надання послуг по проведенню обрядових дій в Сільському будинку культури» у відповідність до конкурентного законодавства.

Це рішення встановлювало нерівні умови для наречених с. Червона Слобода: наречені, які не зареєстровані на території села, але проживають у ньому, були змушені за проведення обряду урочистої реєстрації шлюбу здійснювати оплату у більшому розмірі, ніж ті, які так само проживають у селі та зареєстровані на його території.

Депутатами Червонослобідської сільської ради 16 грудня поточного року прийнято рішення, яким встановлено плату за проведення урочистої реєстрації шлюбу в розмірі 116 грн., яка одночасно є значно меншою за ту, що була встановлена у 2008 році. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Як відомо, до втручання територіального відділення наречені були змушені за проведення обряду урочистої реєстрації шлюбу сплачувати 150 грн. та 200 грн. відповідно.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100