реклама Делікат

Опозиція вже розпочала переговори про формування єдиного списку мажоритарників по округах, у тому числі і по Черкащині.

 Про це учора у коментарі «Прочерку» повідомила народний депутат Леся Оробець, що перебувала з робочим візитом у Черкасах.

Леся Оробець каже, що не уповноважена повідомляти подробиці домовленостей "Батьківщини" та "Фронту Змін"

Леся Оробець каже, що не уповноважена повідомляти подробиці домовленостей "Батьківщини" та "Фронту Змін"

– Об’єднана опозиція, у яку, зокрема, входить «Батьківщина» і «Фронт Змін», прийняла політичне рішення про формування єдиного списку мажоритарників по всій Україні. Я не уповноважена відкривати списки мажоритарників, проте можу сказати, що переговори по формуванню єдиного списку, у тому числі і по Черкащині, розпочаті і активно ведуться, – сказала Леся Оробець.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Юрій 29.12.2011 19:34
[quote name="Мартин Боруля"]Черкаси - вільне козацьке місто. Це про місто, яке обрало Шуфрича за 20 гривень? Не повторюйте дурниць.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Аналітик 29.12.2011 18:46
Леся Оробець приїхала до Черкас, не по темі пологового будинку, а скоріше по ходу цієї теми.Вона провела неофіційну зустріч з мером Одаричем, а він, як відомо, був у близьких стосунках з її батьком - Юрієм Оробцем, на предмет підтримки її на виборах до Верховної Ради від "Фронту змін" по мажоритарному окрузі м.Черкаси. Так що у "Вільних" можливо, з"явиться робота!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Мартин Боруля 29.12.2011 15:21
Черкаси - вільне козацьке місто. І ваші списки, написані в Києві, - нам не указ! А то бабло від кандидатів - собі, а нам бігать по округам з голим задом, за вас агітуючі... :eek: Не на тих напали. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Фронт зміни фейсів? 29.12.2011 14:27
Скільки у нас опозицій? Ми нарахували 5. Опозиція під ФЗ( ліберальне крило НУНС),друга під УНП, третя під БЮТ, четверта під УДАР і пята під НУНС( залишки дрібних партій, яких не варто рекламувати. Ще шоста опозиція від ПР це УСДП .Сліпий казав побачимо, хлухий почуємо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Мирослав 29.12.2011 14:18
Тоже мне сила.... скорее лебедь, рак и щука. Еще никогда разнородные полит. силы эффективностью не отличались. А зная БЮТ - скорее всего будет сплошной ср** за места у кормушки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100