реклама

реклама

27-річний голова Новодмитрівської ОТГ Артем Кухаренко у всесвітній день відмови від паління запросив у громаду екс-депутата Черкаської міськради, заступника голови громадської організації «Рух «Твереза Україна»» Юрія Оробця.

«Почавши з себе я вирішив проявити ініціативу і запросив легендарного оратора Юрій Оробець прочитати лекцію для працівників Новодмитрівської сільської ради. Попередньо мотивував колег оголосивши надбавку до премії 20%, якщо прослухають лекцію і також спробують кинути палити, а в разі ігнорування - недоотримати 20% до премії. В результаті прийшло багато людей і сподіваюся в кожного, хто вже зробив цей перший крок вистачить сил прийняти рішення, яке змінить їх життя. Дякую Юрію за натхнення і освітню роботу - на нашому шляху за тверезість ці знання незамінні. На кону не тільки наше майбутнє а і майбутнє усієї країни!» - зазначив Артем Кухаренко у "Фейсбуці"

34

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Сидоров. 31.05.2021 21:30
Гарна iніціатива. Підкріплена фінансово , є вмотивована.
Я вже 5 місяців не палю. 30 років паління коту під хвіст. Куриьи хочеться. То мож і мене голова ОТГ вмотивує, бо легше з мотивацією такою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Марк Твен 31.05.2021 20:49
Браво коллеги! Бросить курить сложно только первый раз. А дальше это всё просто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100