28 грудня в Черкаському обласному музично-драматичному театрі нагородили лауреатів спортивного року в 11-ти номінаціях.

Вітали кращих з кращих депутати міської ради та міський голова Сергій Одарич.

– Ми другий рік проводимо цей захід і я дуже задоволений. Це нагородження має на меті показати, скільки ми маємо чемпіонів світу, Європи та України. Скільки видів спорту активно розвивається у нашому місті на загальноєвропейському високому рівні. З’являється почуття, що нам дійсно є чим пишатися, – розповідає черкаський міський голова Сергій Одарич.

Також очільник міста запевнив, що у його планах зберегти цей захід та зробити його традиційним.

Першу нагороду у номінації «Кращий спортсмен року з олімпійських видів спорту» отримав стрілець міжнародного класу Сергій Куліш. А кращою спортсменкою року з олімпійських видів спорту стала його колега – багаторазова чемпіонка з кульової стрільби Марина Чорноморець. Переможця номінації «Кращий тренер з олімпійських видів спорту» Віктора Нагнія зал вітав стоячи. Черкаський тренер подарував Україні, та Черкащині зокрема, не одного чемпіона з кульової стрільби. Нагородили і депутата міської ради Андрія Більди, який став кращим меценатом спортивного року.

– Для мене взагалі було несподіванкою, що мене номінували, тому, коли запросили на сцену, було дуже приємно. Це стало новорічним сюрпризом, адже відзначили мою роботу в галузі спорту, – ділиться переможець в номінації Андрій Більда.

Переможцями у номінації «Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту» стали неодноразовим призером світових та вітчизняних чемпіонатів, кікбоксер Іван Ткаченко та фітнесистка Оксана Оробець – багаторазова чемпіонка України та призерка світових чемпіонатів. А кращим тренером року з неолімпійських видів спорту став Юрій Зубов. Окрім нагороди від організаторів заходу свої привітання тренеру-переможцю у вигляді боксерських шоломів та рукавиць передав депутат Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

У номінації «Кращий спортсмен-ветеран року» переміг Микола Божко – срібний призер чемпіонату світу та дворазовий чемпіон Європейських ігор ветеранів зі спортивного орієнтування. Кращою командою року з ігрових видів спорту стали «Черкаські Мавпи-96», які вийшли на сцену за нагородою майже всім складом. Слідом за юними баскетболістами, свою нагороду отримала і міська ГО «Країна Баскетболія» у номінації «Кращий спортивний організатор».

Вручили відзнаку «За відданість справі» одній з найактивніших спортивних діячок Черкащини Світлані Бондар, очільниці ПС «Будівельник», який цього року увійшов до трійки кращих комунальних підприємств країни. Про це повідомляє «Черкаський спорт».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100