реклама Делікат

Черкаські співробітники міліції затримали двох чоловіків, які зберігали наркотики.

Перший випадок стався вчора у Черкасах. Правоохоронці під час патрулювання містом затримали чоловіка, який, побачивши службовий автомобіль, почав втікати. Через те, що чоловік не мав при собі документів, його доставили до опорного пункту міліції для встановлення особи.

Коли в присутності понятих правоохоронці провели особистий огляд речей чоловіка, то знайшли пачку з-під цигарок. У ній знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження, що є схожою на наркотичну речовину – марихуану. Експерти НДЕКЦ УМВС України в Черкаській області підтвердили, що вилучене зілля є наркотичним засобом канабіс.

Працівники слідчого відділу порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво наркотичних засобів».

Вже під час проведення досудового слідства чоловік зізнався, що вживає наркотики, а зілля знайшов на місцевому пустирі й зберігав лише для власних потреб.

Затриманий визнав свою вину та каявся в скоєному. Суддя, враховуючи всі обставини злочину та відсутність кримінального минулого у підсудного, призначив йому умовний термін позбавлення волі.

Цієї доби співробітники Канівського РВ УМВС в будинку 31-річного непрацюючого місцевого жителя виявили та вилучили 155 грамів коноплі.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 309 КК України та обрання міри запобіжного заходу. Триває дослідча перевірка, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Вадим 31.12.2011 14:44
Зачем публиковать этот сказочный бред?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100