реклама

реклама Делікат

реклама

Гостем святкування у Севастополі Дня флоту України, що відзначався 4 липня, був і голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Під час святкування у місті-герої губернатор Черкащини розповів севастопольському журналісту про те, що він не вперше приїжджає до моряків. У розмові Сергій Тулуб пригадав, що з Черкащини багато людей служили в українському флоті.

– Один лише факт: Черкащина дала країні 5 контр-адміралів! Я вже не кажу про офіцерів та мічманів, – підкреслив губернатор. – А в Севастополі я був не один раз. І флот знаю. Скажу більше, батько моєї дружини – флотський офіцер, капітан 2 рангу.

Сергій Тулуб зазначив, що цьогоріч делегація від Черкащини приїхала у складі 20 чоловік, 15 з яких – керівники районних адміністрацій Черкащини.

– Область має шефство над дев’ятьма флотськими колективами. Серед них: дві військові частини, Академія ВМС, військова прокуратура і п'ять кораблів, зокрема, морський тральщик «Черкаси». Вчора побували у всіх підшефних підрозділах. Причому, приїхали не з порожніми руками, – наголосив Сергій Тулуб.

ДЖЕРЕЛО: Незалежна on-line газета «Новый Севастополь».
http://new-sebastopol.com/archive_news/Cherkasskie_podarki_ukrainskim_voennym_moryakam/


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100