реклама

реклама

«Майстер-піаніст» – таку назву дало видання «Українська правда» «стилю кнопкодавства» народного депутата України від уманського мажоритарного округу Черкащини Антона Яценка.

Безымянный Кнопкодав-початківець може проголосувати лише за себе та сусіда. Кандидат у майстри з кнопкодавського мистецтва може проголосувати за трьох. Майстер – за шістьох, пише «Українська правда» в іронічно-оглядовому матеріалі «Бойові стилі кнопкодавів: Як депутати за закони голосують».

Існує ще легенда про «чорного кнопкодава», який може проголосувати взагалі за всю залу, але нам здається, що то неправда, фізично неможливо.

А от рівня майстра-піаніста досягти реально. Це доводить депутат з групи «Партія «Відродження» Антон Яценко, який примудряється голосувати одразу за шістьох колег. І навіть тричі поспіль.

Звісно, щоб досягти таких вершин, необхідно багато тренуватися і мати дуже та гнучке тіло, тож фізична підготовка є важливим напрямком у школі кнопкодавів-піаністів, підсумовує видання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 бонд 25.10.2017 10:20
Вот гнида,как и вся эта порошенковская камарилья.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Такі справи 25.10.2017 09:30
Скільки великих людей дала світові черкаська земля! Як не псевдоісторик Мединський, так політики Олійник і Геращенко. А тепер ще й завівся великий "піаніст" Антон Яценко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100