реклама Делікат

Жахливі ДТП сталися в Черкасах за декілька днів до Нового року, унаслідок яких загинула молода черкащанка та пенсіонер. Ще одна людина отримала травми, інформує прес-служба ДАІ області.  
Водій автомобіля «ВАЗ», черкащанин 1986 р. н., рухаючись по вул. Одеській, скоїв наїзд на пішохода – 27-річну черкащанку, яка переходила проїзну частину в межах пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм померла на місці пригоди в кареті швидкої допомоги.
Того ж дня, 28 грудня, на перехресті вул. Котовського-Гоголя, водій автомобіля «Шкода Октавія», житель міста Черкаси, скоїв наїзд на пішохода, пенсіонера, місцевого жителя, який переходив проїзну частину по пішохідному переходу. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди.
Інша аварія сталася на перехресті вул. Ільїна-Різдвяна. Черкащанин, водій «ВАЗ», при виїзді на головну дорогу не надав переваги у русі та скоїв зіткнення з автомобілем «Сітроен» під керуванням жителя м. Черкаси, який рухався по головній дорозі. Внаслідок пригоди водій «ВАЗ» отримав перелом лівого плеча.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100