реклама

реклама

Смілянка Катерина Корольова виклала у «Фейсбуці» обурений допис, у якому погрожує смілянським лікарям столичною перевіркою. А все через те, що лікарі, на її думку, не виконували як слід свої обов’язки по відношенню до членів її родини.

55555

«Нещодавно у моєї бабусі стався вже другий інсульт.Невідомо скільки людині залишилося жити, але проблема в тому, що у Смілі, коли викликаєш "швидку", тебе відправляють до дільничого лікаря, якому всерівно на свої обов'язки і на відповідальність за життя людей. Він бере та не приїздить на виклик. Близьким довелося в екстреному порядку звернутися до іншого фахівця, який призначив лікування», – пише Катерина.

«Ти дзвониш зі скандалом та розбірками, а тобі не можуть чітко пояснити, чому дільничий лікар так і не приїхав. Ау, лікарі міста Сміла - ви серйозно? Всі записи дзвінків і ваші відповіді не позбавляють вас права нести відповідальність за життя людей. Варто подбати, щоб приїхала перевірка з Києва, щоб ви понесли відповідальність за свої дії, або не займали чужих місць в медицині!» – обурюється Катерина.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Костя 30.10.2017 12:23
та ти шо. то ставай на місце дільничого лікаря з зарплатнею в 3100 та і довбися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100