реклама Делікат

4 січня міський Єдиний дозвільний центр працюватиме з набагато більшим навантаженням, пише у своєму інтернет-щоденнику керуючий справами виконкому Черкаської міської ради Микола Кудрявцев.

– По-перше, відповідно до змін у законодавстві, усі без винятку заяви подаються, і, відповідно, видаються дозволи лише через дозвільні центри. Тепер жодні папери не будуть видавати самі органи, які приймають те чи інше рішення, а їх безліч: і ДАІ, і екологія, і водні ресурси, і дорожні служби, – повідомляє Микола Кудрявцев.

По-друге, погоджено прийняття міським ЄДЦ документів для обласних дозвільних органів.

– Тож роботи у працівників міського центру збільшиться як мінімум удвічі, а то й утричі, – прогнозує керуючий справами міськвиконкому. – Для того, щоб впоратися з відповідальним завданням й завершити етап реформування дозвільної системи, ми підібрали людей, які можуть на перших порах допомагати обробляти навалу документів.

Згодом до цієї роботи долучаться обласні держадміністратори, які мають пройти процедуру погодження та призначення.

Тепер, на переконання Миколи Кудрявцева, питання утворення Центру надання адміністративних послуг на базі приміщення колишньої тютюнової фабрики – не забаганка, а необхідність, адже лише у просторому приміщенні можна створити нормальні умови як для працівників, так і для відвідувачів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Тамара 03.01.2012 19:29
А що? в виконавчому комітеті з'явились професіонали? Слабо віриться... Одарич любить покірних і зручних, "легко управляємих". Невже знайшов таку кількість?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100