реклама Делікат

Ліквідація муніципального духового оркестру – не те, на чому варто економити міській владі. Так вважає екс-мер Черкас, народний депутат України Володимир Олійник.  Саме за часів його головування в Черкасах було створено цей творчий колектив.

фото - http://sofit.ck.ua

фото - http://sofit.ck.ua


  – Це був чи 1994 чи 95-й рік, - розповідає Володимир Олійник «Прочерку». - Спочатку шукали інструменти, частину вдалося дістати у творчих колективів підприємств, зокрема, в колишньому таксопарку. Тоді часи були ще скрутніші, купони, інфляція. І коли виникало питання про створення, ми проводили якраз виїзну сесію в Палаці молоді в Південно-Західному районі. Там перед депутатами зіграв цей оркестр і всі проголосували «за», – розповідає.

Рішення про відмову від фінансування колективу Володимир Олійник засуджує. Каже: буде зі свого боку робити все, аби оркестр в Черкасах лишився. Зокрема, говоритиме з міськими депутатами, «які ще при пам’яті». Не виключає і варіант часткової підтримки колективу з обласного бюджету.

– Треба буде ставити це питання перед депутатами ще раз. І запросити цей оркестр, щоб також їм зіграв. А тоді нехай голосують, – говорить політик.

Як відомо, у ході сесії міської ради 29 грудня депутати підтримали пропозицію до бюджету за якою відмовились від утримання муніципального духового оркестру.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 В. Николаевич О. 09.01.2012 21:43
То Каленчука, то Мамалыгу пытался всунуть в мэры, и что то всё никак! Сейчас ещё попробует 1,5 млн грн малоимущему оркестру отдать и точно в следующий раз сам балотироваться будет:))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 O!!! 05.01.2012 08:46
А сам то Олейник при памяти был когда из партии в партию бегал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Оксана Колісник 04.01.2012 11:28
Це - послідовно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100