реклама

реклама

Вчора слідчими слідчого управління поліції Черкащини завершено та направлено до суду кримінальне провадження, відкрите за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди в липні цього року в Черкасах.

Як повідомлялося раніше, 12 липня цього року в Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «SUZUKI SX-4» внаслідок порушення Правил дорожнього руху вчинила ДТП, внаслідок якої загинула пішохід - 69-річна місцева жителька та було пошкоджено п’ять автомобілів. За даним фактом розслідувалося кримінальне провадження, яке було відкрито за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На минулому тижні 74-річній жінці – водію автомобіля «SUZUKI SX-4» було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – домашній арешт. Вчора розслідування даного кримінального провадження завершено, складено обвинувальний акт та скеровано на розгляд до суду.

Про це інформують в секторі комунікації Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Скиф 02.11.2017 16:24
Не прошло и пол-года!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ірина 01.11.2017 22:35
Ця справа є показовою. Всі знають, що Артюх вбила людину, є свідки, які на камеру чітко вказують її провину, а те, яким буде результат, покаже наскільки чесними або продажними є суди, прокурори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 РезидентЪ 01.11.2017 19:12
Цитую ПРОЧЕРК:
Про це інформують в секторі комунікації Черкаської міськради.

А при чем там миськрада ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 федор принципиальный 01.11.2017 14:43
Будут мутить и тянуть время до самой ее смерти и похоронят с почестями под гимн СССР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100