реклама Делікат

ade Таку мрію має директор ТОВ «Спецдревцентр» Андрій Дзюба, інформує телеканал «Вікка».  Минулого року за сумлінну працю своїм працівникам він вручив 12 велосипедів.  Із часом керівник підприємства хоче всіх працівників пересадити на залізних коней і навіть влаштовувати велопробіги. Напередодні Нового року підприємство підбило підсумки за останній квартал, вручило грамоти та подарувало працівникам 8 велосипедів. Усього на підприємстві працює близько 200 черкасців.

Нагадаємо, черкаська влада почала реформувати СУБи і «Спецдревцентр» почав переймати на себе їхні функції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 бродяга 09.01.2012 11:35
И желательно на трёхколёсные !На двухколёсных после активной (читай возлияний)трудо вой деятельности ооооочень сложно ездить.
(Пишу правду - потому как сам был не раз свидетелем приобретения ликёро- водочных изделий оными работягами в рабочее время, на думаю что - до окончания рабочей смены дожидались) :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Антон 08.01.2012 21:25
Пускай Дзюба начнёт с себя и покажет пример, первый пересядет с Мерса на велик!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 шаман 08.01.2012 15:33
Ну Зоркий Сокол---сбудется твоя мечта....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ірина 08.01.2012 13:36
Реформа ЖКГ заключається в передачі СУБів фірмі Дзюби? І велосипедами ? А як в цій часті з корупцією? Заступник міського господарства розвалює комунальні підприємства міста і прибирає їх до рук, в свою фірму.Про корупційні схеми будуть передачі по телевізору і в газетах? Як на це дивиться влада? Благословляє?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100