реклама

реклама

Віктор Ткаченко – керівник Звенигородського волонтерського руху «З Україною в серці», якого прокуратура області звинувачувала у зберіганні «предметів, які обмежені у цивільному обігу», виправданий судом, пишуть «Вісті Черкащини».

19112017221255193462

За інформацією видання, на початку квітня минулого року за відсутності Ткаченка у Звенигородці – в цей час волонтер здійснював чергову гуманітарну поїздку у зону АТО, в якій пробув майже тиждень, в його домоволодінні працівниками СУ головного управління Національної поліції спільно з УСБ України в Черкаській області було проведено обшук і, як зазначалося в офіційних паперах, «виявлено та вилучено предмети, які обмежені у цивільному обігу». Йшлося не про що інше, як боєприпаси, до яких, як стверджував Віктор Ткаченко, він ніякого відношення не мав.

Судовий процес затягувався під різними причинами. При цьому, як твердить видання, державний обвинувач то не з’являвся на призначені засідання, то ні з того ні з сього вимагав перерви у слуханнях.

У цей час Віктор Ткаченко продовжував надавати волонтерську допомогу захисникам східних рубежів України, здійснивши туди своїм автомобілем понад шістдесят поїздок. І все ж, аби відстояти своє добре ім’я, мусив заручитися підтримкою двох адвокатів, належний професійний рівень яких та неупереджене ставлення до своїх обов’язків судді Дар’ї Сакун подолали спротив прокуратури. І ось після більш як двадцяти судових засідань, допитів і свідчень – виправдальний вирок.

Сьогодні Віктор Ткаченко не впевнений, що на цьому його проблеми завершилися. І має на це підстави, оскільки його колега Сергій Кердань, якого також звинувачували в незаконному зберіганні зброї і який ще раніше домігся виправдального вироку, продовжує і по сьогодні «воювати» з прокуратурою, котра звернулася до апеляційного суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 прохожий 21.11.2017 12:06
Наволонтерив зброї, а потім прикидається дурачком, що вона не його. За грати волонтера, щоб іншим неповадно було тягнути все із зони АТО, у тому числі зброю та боєприпаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 бувший 21.11.2017 11:50
Коли вже ці менти-покидьки особисто будуть відповідати за свій безпрєдєл? Всунуть замовну підозру,зліплят ь справу з обвинувальним актом і в суд,де ця галіматня розсипається,як картковий домік. Людина вимушена витрачатися на адвокатів,гаяти час на доведення своєї невинуватості,а потім держава відшкодовує збитки через цивільний позов.Тільки з власної кішені і вон з правоохоронної системи,тоді сто разів подумає,якщо є чим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100