реклама Делікат

vzlom У Черкасах о третій годині ночі наряд Державної служби охорони отримав інформацію по лінії «102» - черговий повідомив, що по вулиці Гагаріна, у дворі жилого будинку невідомі проникли в один з автомобілів. Про це інформує офіційний сайт МВС України.

  Негайно прибувши на місце події, міліціонери затримали чотирьох молодиків, які сиділи в машині і розбирали на деталі панель приладів. Затриманими виявилися жителі Черкащини у віці від 20 до 23 років.

Як з’ясувалося, хлопці вешталися вночі без діла і побачили  в одному з дворів автомобіль. Зметикувавши, що машина без сигналізації, один з них пошкодив дверний замок, після чого компанія забралася всередину. Викрадати авто вони, ймовірно, не мали наміру, а от поцікавитися його вмістом – ще й як.

Затриманих передали слідчо-оперативній групі Придніпровського райвідділу міліції, яка теж невдовзі прибула на місце злочину. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події та вирішують, чи порушувати стосовно крадіїв-невдах кримінальну справу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Романович 10.01.2012 19:15
То все пусте, головне що в Тулуба і дернового с під носа лексус стирили, а що ви тут смертні жалієтесь, донецькі шлєпєри при владі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Sashha 10.01.2012 01:21
Если кто-то из читателей или их знакомых столкнулись в сейчас или в течении полугода с такой же проблемой, поделитесь пожалуйста, а то у меня впечатление, что это только принципиально у меня сняли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Sashha 10.01.2012 01:17
У меня можно сказать в центре города под подъездом в тихом благополучном дворе ночью сняли оригинальные колпаки (4 штуки). Теперь езжу и обращаю внимание, что много машин такой же модели ездят без колпаков. Неужели все теряют????? Или это работа "невдах"???????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100