реклама

реклама

21 листопада до Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України направлено звернення, підписане 21 депутатом Уманської міської  ради VII скликання. Подаємо його повний виклад:

"Депутатське звернення

Депутати Уманської  міської ради висловлюють глибоку стурбованість та звертаються до вас з метою привернути увагу до поведінки народного депутата України Антона Яценка. Народний депутат України має слугувати взірцем моралі та добропорядної поведінки, дотримуючись етичних норм спілкування. Антон Яценко давно має репутацію невихованого і безпринципного політика. Багато уманчан вже відкрито висловилися, що їм соромно, що людина з такими низькими моральними якостями та принципами представляє Уманщину у Верховній Раді. Неодноразово з вуст народного депутата лунали образи та погрози на адресу депутатів міської ради, членів виконавчого комітету Уманської міської ради та його працівників, волонтерів, представників громадських організацій та пересічних уманчан. Останньою краплею стала хамська поведінка Антона Яценка по відношенню до медиків КП «Уманська міська лікарня» під час зустрічі 03 листопада 2017 року та принизлива  кампанія, ініційована народним депутатом України Антоном Яценком проти міського голови та його підлеглих.

Подібна поведінка народного депутата є неприпустимою. По-перше, це компрометує високий статус народного обранця, по-друге, дискредитує виборців, які віддали за нього свої голоси.

Стаття 8 Закону України «Про статус народного депутата» закріплює поняття депутатської етики:  у своїй діяльності народний депутат повинен дотримуватися загальновизнаних норм моралі; завжди зберігати власну гідність, поважати честь і гідність інших народних депутатів, службових та посадових осіб і громадян; утримуватись від дій, заяв та вчинків, що компрометують його самого, виборців, Верховну Раду України, державу. Крім того, статтею 24 цього Закону закріплено обов'язки народного депутата додержуватись вимог трудової дисципліни та норм депутатської етики.

Даний поступок виходить за всі припустимі рамки суспільної моралі і тому ми звертаємось до вас, як до профільного комітету Верховної ради України, з проханням провести службове розслідування та надати даному інциденту правову оцінку з подальшим  ініціюванням процедури відкликання депутатського мандату.

З повагою депутати Уманської міської ради"

IMG_9168

IMG_9171

IMG_9174

До цього офіційного документа, підписаного депутатською більшістю (крім фракції «Відродження») додано копії SMS-повідомлень, фото-, відеоматеріалів і коментарів в соціальних мережах, які підтверджують неетичну поведінку народного депутата, ілюструють, як Антон Яценко принижує честь і гідність міського голови Олександра Цебрія, його колег, члена виконавчого комітету Вячеслава Зозулі, волонтерів, уманчанок. Для прикладу подаємо кілька скріншотів (знімків з екрана) із соціальної мережі Facebook.

05 карт

02 к

відділ інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Уманської міської ради

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 проснулися 24.11.2017 12:20
Яценко себе показав ще на виборах міського голови - хамло. Правильно роблять уманчани
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Хасид 24.11.2017 11:21
А ще рік назад Ви всі там ледь не молились на нього...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 бувший 24.11.2017 11:15
Бачили очі,що брали,тепер їжте,хоть повилазьте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Бодя 24.11.2017 10:19
Неужели стали прозревать?Давно уже есть истина последней инстанции,что все те депутаты,которы е купили свой мандат,а яценко,как тот же зубик и вся эта мразь от Черкащины, купили его(мандат) тут и к гадалке не ходи.не могут априори вести себя по другому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100