реклама

реклама

Черкаська команда, яка бере участь у цьогорічному проекті «Школа мерів», презентувала власну стратегію розвитку міста Черкаси. Учасники команди під керівництвом Андрія Більди захистили її у Києві перед комісією експертів, до якої ввійшли Руслан Рохов, Андрій Длігач, Ольга Омельчук, Oксана Гарнець, Роман Іваненко, Юрій Бова. Стратегія розвитку Черкас ввійшла до п’ятірки кращих.

23795834_1610966772294465_1843950439482899363_n

Варто відзначити, що не всім учасникам «Школи мерів» вдалося її закінчити, частина залишиться в якості слухачів курсу. Черкаська ж команда чекає на вручення дипломів про успішне завершення навчання.

«Команда з Черкас - великі молодці! Помітно прогрес протягом всього курсу навчання. Приємно, коли учасники навчальної програми, яку тобі випала честь втілювати в життя, стають не просто твоїми випускниками, а дружньою спільнотою людей, які розділяють твої цінності і, так само, як і ти, прагнуть розвивати свої міста.Вдячний всім командам, які дійшли до фінального захисту стратегій розвитку своїх міст і на цьому не зупиняються!», - відзначив куратор проекту Руслан Рохов.

Нагадаємо, Черкаси представляли Костянтин Чернецький, Марина Волошенко, Наталія Даньковська під керівництвом Андрія Більди. Учасники навчалися протягом п’яти місяців, пройшли стажування у муніципалітетах Польщі, розробили власну стратегію розвитку міста на найближчі 15 років.

«Відчуваємо задоволення від результату колективної праці. Щиро дякуємо за критику, зауваження, пропозиції поважним експертам. Погляд зі сторони допоміг розставити акценти в документі, який є важливим інструментом для управління містом... Попереду - отримання диплому «Випускника Школи мерів» і, найголовніше, спільна робота над розбудовою і розвитком наших рідних Черкас», - наголошує Андрій Більда.

Команда продовжує активно працювати разом з громадою міста над розробкою стратегії, зокрема співпрацює із комітетом стратегічного планування. В підсумку місто має отримати документ, в якому буде враховано всі слушні думки жителів Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Василь 28.11.2017 14:22
Ігри дорослих дітей або сімейний бізнес))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100